CPO

Hier is Rechter Hans Westenberg Docent/ dagvoorzitter/ inleider

Het CPO verzorgt als onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen postacademisch onderwijs en is sinds 1979 gevestigd op de campus van de universiteit. Wij ontwikkelen en organiseren de Voortgezette Stagiaire Opleiding (VSO), PAO-cursussen, symposia, in company-cursussen en beroepsopleidingen. Verder verzorgt het CPO voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen het (onderwijs-)management. Wij organiseren bijvoorbeeld specialisatieopleidingen in opdracht van de Stichting Grotius Academie en beroepsopleidingen voor de Stichting Beroepsopleiding Notariaat en Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. 

Zeker van uw zaak

Als juridisch professional wilt u uw cliënten altijd het beste bieden. Daarvoor is gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen in uw rechtsgebied onmisbaar. Het CPO biedt hoogwaardig onderwijs voor praktijkjuristen, met veel oog voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. Juridische ontwikkelingen worden steeds tegen de achtergrond van de relevante theorie geanalyseerd. Bij de programmering en organisatie van het onderwijs werkt het CPO dan ook samen met praktijkjuristen en rechtsgeleerden uit de wetenschap. Door de evenwichtige combinatie van wetenschap en praktijk haalt u maximaal rendement uit de cursus.

Met CPO bent u zeker van uw zaak:

  • gericht op de praktijk
  • gebaseerd op de wetenschap
  • gerenommeerde docenten
  • actualiteit
  • kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • uitstekende faciliteiten

Iedere juridische professional, op elk moment in zijn of haar carrière, kan bij ons instituut terecht. Het CPO biedt een full service pakket op maat. Wij zijn bereid én in staat om op opleidingsgebied het door u gewenste maatwerk te leveren. Daarnaast richt het CPO zich op voortdurende innovatie; of het nu gaat om het invoeren van e-learning of het uitzetten van individuele leertrajecten. Ook ontwikkelt het CPO nieuwe opleidingen en houden wij ons bezig met relevante beleidsonderwerpen.

Voortgezette Stagiaire Opleiding (VSO)

U wilt uw cliënt altijd het beste bieden? Dan is actuele en praktijkgerichte kennis onmisbaar. Het CPO ontwikkelt en organiseert al zo'n twintig jaar VSO-cursussen die passen bij de ervaring en de praktijk van advocaatstagiaires. De cursusprogramma’s komen tot stand in samenspraak met autoriteiten op de desbetreffende rechtsgebieden en de bijeenkomsten worden begeleid door vooraanstaande docenten. Zo haalt ú maximaal rendement uit uw cursus. En uw cliënt uit uw advies. Met VSO van het CPO bent u zeker van uw zaak.

De affaire Westenberg

Waar gaat de affaire Hans Westenberg over?

17 oktober 2014

Westenberg loog weer tijdens hoger beroep in Arnhem

Poot: meinedige oud-rechter Westenberg roept meer vragen op

Is de affaire Westenberg, over de liegende vice-president van de Haagse rechtbank, het topje van een ijsberg?
Staat die zaak niet voor "een ernstige cultuurfout van de Haagse rechtbank", zoals de Nationale Ombudsman zich afvroeg, omdat niemand daar ooit vrijwillig met de waarheid naar voren wilde komen?

Lees verder »

Aangifte tegen Westenberg

Lees de aangifte tegen Hans Westenberg

Chipshol heeft aangifte gedaan tegen Westenberg

Lees hier de aangifte »


rechterwestenberg.com & os templates