Bestuurslid Jaap de Keijzer (ex De Brauw advocaat) weg bij NMa

IEX.nl 5 juli 2011

DEN HAAG (AFN) - Bestuurslid Jaap de Keijzer van mededingingsautoriteit NMa verlaat de organisatie. Dat maakte de NMa dinsdag bekend.

De Keijzer heeft minister Maxime Verhagen (EL&I) verzocht hem per eind september ontslag te verlenen. ,,Persoonlijke overwegingen zijn de aanleiding voor dit verzoek.'' Verder doet de NMa noch De Keijzer mededelingen over zijn vertrek.

Jaap de Keijzer
Jaap de Keijzer

Projectontwikkelaar Chipshol, die in mei bij de mededingingsautoriteit een klacht indiende tegen Schiphol, vroeg daarin expliciet aandacht voor het gegeven dat De Keijzer afkomstig was van het advocatenkantoor De Brauw, dat de luchthaven vertegenwoordigde.

Mededingingskwesties

Chipshol wil van de NMa weten of De Keijzer, die zich volgens het bedrijf bezighield met fusie- en overnamekwesties, Schiphol ooit heeft geadviseerd in mededingingskwesties.

Chipshol is al lange tijd verwikkeld in allerlei procedures in de strijd om grond rond Schiphol. De luchthaven maakt zich volgens Chipshol schuldig aan machtsmisbruik.


De affaire Westenberg

Waar gaat de affaire Hans Westenberg over?

17 oktober 2014

Westenberg loog weer tijdens hoger beroep in Arnhem

Poot: meinedige oud-rechter Westenberg roept meer vragen op

Is de affaire Westenberg, over de liegende vice-president van de Haagse rechtbank, het topje van een ijsberg?
Staat die zaak niet voor "een ernstige cultuurfout van de Haagse rechtbank", zoals de Nationale Ombudsman zich afvroeg, omdat niemand daar ooit vrijwillig met de waarheid naar voren wilde komen?

Lees verder »

Aangifte tegen Westenberg

Lees de aangifte tegen Hans Westenberg

Chipshol heeft aangifte gedaan tegen Westenberg

Lees hier de aangifte »


rechterwestenberg.com & os templates